Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Thessaloniki
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024
spot_img

Δήμος Καλαμαριάς: Σε εφαρμογή και πάλι η «Ημέρα του Δημότη»

Επανήλθαν  από σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, οι συναντήσεις του Δημάρχου Καλαμαριάς Γιάννη Δαρδαμανέλη με τους πολίτες,  στο πλαίσιο εφαρμογής και επικοινωνίας του με το κοινό, που είχαν σταματήσει,  για ένα χρονικό διάστημα, λόγω  της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Η πόρτα του Δημάρχου ήταν ανοιχτή  από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι και δέχθηκε αρκετούς  οι οποίοι επιθυμούσαν να συζητήσουν  και να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν το Δήμο και όχι μόνο.

Στη διάρκεια των συναντήσεων, ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή  ποικίλα θέματα  και προβλήματα που απασχολούν δημότες και κατοίκους στην καθημερινότητά τους, αρκετά  από τα οποία αφορούσαν ζητήματα εξεύρεσης εργασίας,   βελτιώσεις υποδομών, καθαριότητας,  κλπ. ενώ δρομολογήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης όσων ζητημάτων καταγράφηκαν.

Οι εβδομαδιαίες αυτές συναντήσεις δημάρχου και κοινού με την επανεργοποίηση της   Ημέρας του Δημότη,  κάθε Τετάρτη, όπου καταθέτουν προσωπικά  αιτήματα και παράπονα για διάφορα θέματα, έχουν στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο κ. Δαρδαμανέλη, η επικοινωνία και η άμεση επαφή με το κοινό κάθε εβδομάδα, του δίνει τη χαρά και τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τους πολίτες, να τους αφουγκραστεί, να ενημερωθεί για τα θέματα που τους απασχολούν και να δώσει  τις απαραίτητες και ρεαλιστικές λύσεις,  διεκδικώντας πάντα το καλύτερο τόσο, για τους κατοίκους  της Καλαμαριάς, όσο  και για την ίδια την πόλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ