Σχολικά Είδη παρέδωσε το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Σχολικά Είδη παρέδωσε το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι” στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό

Τα σχολικά είδη που συγκέντρωσε με την τελευταία του δράση παρέδωσε χθες, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”. Η παράδοση έγινε από την πρόεδρο του σωματείου κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, την αντιπρόεδρο κ. Τζένη Ζαχαριάδου και εκπροσώπους του Συνδέσμου “Πνοή Ζωής για τα Παιδιά” και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λαγυνών Θεσσαλονίκης.

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκαν ο διευθυντής του Χωριού κ. Λουκάς Ίσαρης και η κοινωνική λειτουργός κ. Τζούλια Ράσκου, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την πολύτιμη προσφορά του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι”.

Η κ. Παπαδάκη, από την πλευρά της, διαβεβαίωσε ότι το σωματείο δεν θα σταματήσει τις δράσεις για την στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη. Επίσης, υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή του κόσμου που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση να βοηθήσει καθώς και της Ομάδας “Φίλοι Στρεμπενιώτη” και του βιβλιοπωλείου Sublime Book store που λειτουργεί στα Πεύκα.

Ο διευθυντής του Ελληνικού Παιδικού Χωριού κ. Λουκάς Ίσαρης υποδέχεται την κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, Πρόεδρο του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” (δεξιά)