Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Πωλ Ευμορφίδης ταξιδεύει με το ξύλινο ποδήλατό του και υποστηρίζει τις Περιφερειακές Eνότητες Πελοποννήσου

«Την Ελλάδα που παράγει, αυτήν ονειρευόμαστε και αυτήν αποζητούμε» υποστηρίζει ο κ. Πωλ Ευμορφίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας COCO-MAT.bike, ταξιδεύοντας με το ξύλινο ποδήλατό του στις Περιφερειακές Eνότητες Πελοποννήσου.

Το ταξίδι του δεν έχει τέλος ούτε και σύνορα, όπως υποστηρίζει. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας καθώς και Κορίνθιοι παραγωγοί υποδέχτηκαν τον ελεύθερο ταξιδευτή με μοναδικό όραμα του να δει μια Ελλάδα αυτόνομη και ανεξάρτητη οικονομικά.

Στην συνάντηση αυτή, που διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, παρευρέθησαν παραγωγοί από όλη την Κορινθία. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μάζος (σταφίδα Golden Black), η κ. Καραγκούνη (ελαιόλαδο με φύλλα χρυσού Bequest), o κ. Σεραφείμ (ζυμαρικά Σεραφείμ), ο κ. Μάρκελλος (ελαιόλαδο Markellos Olive), o κ. Μανδρέκας (γαλακτοκομικά Μανδρέκας), η κα Καραχοντζίτη (ζυμαρικά Gaia Greek), o κ. Τασινόπουλος (μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού To Filema ths Lelas), ο κ. Γιαννίκος (οινοποιείο Γιαννίκος) και ο κ. Μπασανιώτης (ξύδια Alfa Leone) παρουσίασαν τα brands τους στον κ. Ευμορφίδη και συζήτησαν μαζί του για την προοπτική του ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Ο κ. Ευμορφίδης εξήγησε σε όλους τους παρευρισκόμενους ότι διαθέτει, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, τα καταστήματα της εταιρείας COCO-MAT στην Ευρώπη σε Πελοποννήσιους παραγωγούς, τυποποιητές και επιχειρηματίες που επιθυμούν “να ταξιδέψουν” τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή τις καινοτόμες ιδέες των start up επιχειρήσεών τους. Η προβολή θα γίνει τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Όλοι οι παραγωγοί συμφώνησαν ότι πρόκειται για μια σπουδαία πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη σε συνεργασία με τον κ.Ευμορφίδη και εξέφρασαν την προθυμία τους να συμμετάσχουν στις ενέργειες προβολής της Κορινθίας και των προϊόντων της. Ο κ. Ευμορφίδης, ενθουσιασμένος από τα Κορινθιακά προϊόντα, ευχαρίστησε όλους τους παραγωγούς αλλά και τον κ. Πιτσάκη για την διοργάνωση και έκλεισε τονίζοντας την φράση: “Πρέπει να εξάγουμε την τιμιότητα των προϊόντων μας”.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τόσο τον κ. Ευμορφίδη για αυτή την τόσο εποικοδομητική συνάντηση και την ευκαιρία που δίνει στους παραγωγούς μας να βγουν προς τα έξω, όσο και τους παραγωγούς μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Ο κ. Πιτσάκης δήλωσε σε όλους “Δεδομένου ότι είναι πολύ δύσκολο να οργανωθούν οι εκθέσεις για φέτος και όσες ήταν προγραμματισμένες ακυρώθηκαν, θα βρούμε άλλους τρόπους να αναδείξουμε τα προϊόντα μας και την Κορινθία μας!”.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος προσκαλεί και άλλους παραγωγούς της Κορινθίας να συμμετάσχουν στην κίνηση αυτή, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στο media@korinthiacc.gr ή στο τηλέφωνο 27410-24464 (933).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ