Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Κοντά στα νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και «Άγιος Παύλος» η ΔΕΘ-Helexpo

Στο πλευρό των νοσοκομείων «Παπαγεωργίου» και «Άγιος Παύλος» βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες η ΔΕΘ-Helexpo, παραχωρώντας τέντες και σύγχρονα μηχανήματα απολύμανσης αέρα, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην αντιμετώπιση των δύσκολων στιγμών που περνά το υγειονομικό δυναμικό της Θεσσαλονίκης εν μέσω της πανδημίας.

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Τάσος Τζήκας, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, κ. Αλέξης Τσαξιρλής και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας, κ. Θανάσης Δρογαλάς, παρέδωσαν, σε συνεργασία με την Exposystem, τον σχετικό εξοπλισμό (τέντες και μηχάνημα απολύμανσης αέρα) στον γενικό διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», κ. Κώστα Εμμανουηλίδη (φωτογραφία θέματος).

Αντίστοιχο εξοπλισμό παρέδωσε η ΔΕΘ-Helexpo –ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης και οι Αλέξης Τσαξιρλής και Θανάσης Δρογαλάς- σε συνεργασία με την εταιρεία Interform, στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος», κ. Οδυσσέα Κάτσακα.

Επόμενος σταθμός είναι το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου θα βρεθούν οι άνθρωποι του εθνικού εκθεσιακού φορέα και της Exposystem, προκειμένου να συμβάλουν στην κάλυψη έκτακτων αναγκών σε υποδομές που έχουν προκύψει εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης.

Η ΔΕΘ-Helexpo δείχνει την έμπρακτη στήριξή της στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη «μάχη» κατά της πανδημίας, ανταποκρινόμενη στον ρόλο της ως ενός αναπόσπαστου κυττάρου της τοπικής κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ