Το ΑΠΘ τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου με διαδικτυακή εκδήλωση

Το ΑΠΘ τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου με διαδικτυακή εκδήλωση

Την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου τιμά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Το ΑΠΘ θυμάται και τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου».

Η εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020, 19.00-20.30, μέσω Zoom.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας Χρίστος Ζαφείρης, ενώ δευτερολογεί ο Μεταπτυχιακός Φοιτητής του ΑΠΘ Άρης Ταχινοζλής. Η Ηθοποιός Έφη Σταμούλη διαβάζει τη δήλωση του Γιώργου Σεφέρη.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Δημήτρης Μαυροσκούφης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης, ο πρώην Βουλευτής, κρατούμενος της δικτατορίας, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, και η Καθηγήτρια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ και Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Ρία Καλφακάκου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.auth.gr/video/28591