Η Βούλα Πατουλίδου στη λαϊκή αγορά της Βούλγαρη

Η Βούλα Πατουλίδου στη λαϊκή αγορά της Βούλγαρη

Σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές του αστικού ιστού της Θεσσαλονίκης βρέθηκε τις πρωινές ώρες η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, προκειμένου να συναντηθεί με τους επαγγελματίες και τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών αλλά και με τους καταναλωτές.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κ. Πατουλίδου “η λαϊκή αγορά είναι η ραχοκοκαλιά της τροφοδοσίας της κοινωνίας και πρέπει πάση θυσία να την κρατήσουμε ζωντανή και κυρίως ασφαλή”.

Η κ. Πατουλίδου συνομίλησε με πολλούς από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των λαϊκών αγορών, άκουσε τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας και παράλληλα είχε την δυνατότητα να συναντηθεί και με τους καταναλωτές που έκαναν εκείνη την ώρα τις αγορές τους.

Μαζί με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Θεσσαλονίκης Νίκο Ζεϊμπέκη,τον πρόεδρο ομοσπονδίας σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Παραγωγών Μακεδονίας Θεσσαλίας και Θράκης Άγγελο Δερετζή και τον πρόεδρο του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρο Παυλίδη, μοίρασαν προστατευτικές μάσκες και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Η κ.Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε πως είναι σημαντικό, να βλέπεις από κοντά και όχι πίσω από ένα γραφείο, πως λειτουργούν οι αποφάσεις που λαμβάνονται. “Η συνεχής παρουσία μας στους δρόμους δεν είναι για να ελέγχουμε αν τηρούνται τα μέτρα που αποφασίζουμε αλλά αν είναι εφαρμόσιμα. Είναι μια σκληρή και δύσκολη περίοδος για όλους. Ο καθένας θα δώσει τον αγώνα του από την δική του θέση και εύχομαι το τέλος της πανδημίας να μας βρεί όλους γερούς”.