Λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης πολιτών στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης πολιτών στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες νοσηλεύονται οι ασθενείς που νοσούν με COVID 19 στις κλινικές του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ξεκινά η λειτουργία Γραφείου Ενημέρωσης των πολιτών για άτομα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος  που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

Οι συνθήκες νοσηλείας των συγκεκριμένων ασθενών χαρακτηρίζονται από απομόνωση από το οικογενειακό τους περιβάλλον και περιορισμούς στην επικοινωνία. Το Γραφείο Ενημέρωσης στελεχώνεται από τις κοινωνικές λειτουργούς του Νοσοκομείου και θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στο οικογενειακό περιβάλλον ασθενών που νοσηλεύονται επιχειρώντας να συμβάλλει στη διαχείριση της περιορισμένης επικοινωνίας μεταξύ τους που καθίσταται πρακτικά αδύνατη λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών.

Το Γραφείο Ενημέρωσης λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή από 8π.μ. έως 3μ.μ. Tηλέφωνο επικοινωνίας 2313 307214, email:koinyp@gpapanikolaou.gr

 

 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: «Μένουμε ψύχραιμοι – δίνουμε αίμα!»

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Α ΚΑΠΗ Ευόσμου-Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Aπό 23 έως 29 Νοεμβρίου, Δευτέρα-Παρασκευή 12μ.μ.-7μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 8.30π.μ.-2.30μ.μ. Και για όποιον είναι κοντά στο Νοσοκομείο η αιμοδοσία λειτουργεί κανονικά στο γνωστό κτίριο δίπλα στην πύλη του Νοσοκομείου, όλες της ημέρες εκτός Σαββάτου 8.30π.μ. – 2μ.μ. και Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 5μ.μ.- 8μ.μ.

Προσοχή

Έντυπο μετακίνησης: Β1,  SMS : 13033, 1 Αιμοδοσία