Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Επίσκεψη Ζέρβα στο νέο ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας

Σε έναν νέο, σύγχρονο χώρο επαναλειτουργεί από σήμερα το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας. Κατά την πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας του, το ΚΕΠ επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας μαζί με τους Αντιδημάρχους Ανάπτυξης Δημοτικών Κοινοτήτων και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών Στέλιο Λιακόπουλο και Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργο Αβαρλή.

Κατά το παρελθόν το ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας λειτουργούσε εντός του σιδηροδρομικού σταθμού. “Το κομμάτι της Δυτικής Θεσσαλονίκης εξυπηρετούνταν από ένα σημείο που δεν ήταν το καταλληλότερο”, ανέφερε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημα των ακατάλληλων υποδομών επιλύεται με τη μετεγκατάσταση του ΚΕΠ στον νέο χώρο, που παραχωρήθηκε στον Δήμο Θεσσαλονίκης από τον ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για το ισόγειο των δωδεκαόροφων πολυκατοικιών, στην οδό Λαγκαδά 59 και Καπάτου γωνία.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, η εξυπηρέτηση των πολιτών από τα ΚΕΠ γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

Τα στοιχεία επικοινωνίας για ραντεβού στο ΚΕΠ της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας είναι: Τηλέφωνο: 2313501040, e_mail:d.thessalonikispd@kep.gov.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ