Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Online σεμινάριο για νέους μουσικούς με τη Μαρία Μπαλή

Online σεμινάριο για νέους μουσικούς διοργανώνει το Ωδείο Δήμου Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας, με τη Μαρία Μπαλή, στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Όπως περιγράφουν οι διοργανωτές:

Οι αποστάσεις που πρέπει να κρατάμε μας ενοχλούν, ο κατ΄οίκον περιορισμός επίσης. Τι μας φτιάχνει την διάθεση; Η μουσική μας! Και ευτυχώς όχι μόνο την δική μας, αλλά και των ανθρώπων που την απολαμβάνουν. Πώς όμως μπορούμε να εξελιχθούμε καλλιτεχνικά, να μας ακούσει περισσότερος κόσμος και να εξοικονομήσουμε και κάποια χρήματα, κάνοντας αυτό που τόσο αγαπάμε; Όλα αυτά και μερικά επιπλέον θα μάθει όποιος παρακολουθήσει το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει το ωδείο δήμου Έδεσσας για δεύτερη φορά, με εισηγήτρια την καθηγήτρια φωνητικής του ωδείου κυρία  Μαρία Μπαλή στις 27/12/2020 μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Το πρώτο Music Workshop με θέμα τον τρόπο δημιουργίας καλλιτεχνικού προφίλ, σημείωσε μεγάλη συμμετοχή, διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία και αφού ζητήθηκε ξανά, γίνεται πραγματικότητα στις 27 Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, στο σεμινάριο εκτός από την κεντρική εισηγήτρια κ. Μαρία Μπαλή, θα συμμετέχει ο τενόρος Μαρίνος Μαντζάνας και ο φωτογράφος Στράτος Καπετανάς, δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο χώρο τους. Η εισηγήτρια του σεμιναρίου και η καλλιτεχνική ομάδα του πάνελ, θα αναπτύξουν και θα σχολιάσουν τα παρακάτω θέματα:

  • Μαθήματα μουσικής (παζλ μαθημάτων – ποια μαθήματα χρειάζεται να παρακολουθήσει ένας μουσικός κατά τη διάρκεια των σπουδών του)
  • Ηχογράφηση στο στούντιο
  • Συμμετοχή σε συναυλίες
  • Επαγγελματική φωτογράφιση
  • Διαχείριση των social media
  • Ακροάσεις μουσικών

 

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο email του ωδείου:

ode.edessacity@gmail.com

Γράφοντας ΘΕΜΑ: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΛΗ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε ηλεκτρονικά μέσω e mail ή στο τηλέφωνο 23810.23101

(Για τους μη εγγεγραμμένους στο δημοτικό ωδείο Έδεσσας, το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ