Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

300 μερίδες φαγητού από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος στο προσωπικό ΜΕΘ των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης

Με την παράδοση μερίδων φαγητού στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ολοκληρώθηκε η συμβολική δράση ευγνωμοσύνης της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος προς το προσωπικό των ΜΕΘ των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Η δράση ξεκίνησε την 1η Δεκεμβρίου από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και έκλεισε μετά από 15 ημέρες, με την παράδοση συνολικά 300 μερίδων, που προετοιμάστηκαν από ομάδα της Λέσχης στο εργαστήριο της «Χούτος Catering», κάτω από όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφαλείας.

Ιατροί και νοσηλευτές των νοσοκομείων «Γ.Γεννηματάς», «Γ.Παπανικολάου», «Άγιος Δημήτριος» και «Παπαγεωργίου», υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την ομάδα της Λέσχης και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την συμβολική προσφορά.

Η ίδια δράση πραγματοποιήθηκε και στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου – «Αχιλλοπούλειο», από το μέλος – σεφ Άκη Ράγκο, όπου προσφέρθηκαν 50 μερίδες πλήρους γεύματος στο προσωπικό της ΜΕΘ (φωτογραφία αριστερά)

«Μέσα από αυτή μας τη δράση επιδιώξαμε να δείξουμε την υποστήριξη μας και να εκφράσουμε με τον δικό μας τρόπο, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε αυτούς τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά αγώνα, κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας, που έχουν πληγεί από τον Covid-19», υπογραμμίζει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος.

«Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος μέσα από το πολύπλευρο έργο της επιδιώκει, πέρα από την διάδοση και προβολή της γαστρονομίας, να αναπτύσσει ανθρωπιστικές δράσεις, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στο κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής», προσθέτει.

Η παρασκευή του φαγητού έγινε υπό την επίβλεψη του Δόση Κωνσταντίνου Executive Chef της Χούτος Catering. Η αντιπροσωπεία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ε. που παρέδωσε το φαγητό αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της Λέσχης, executive chef Δημήτρη Κυριακόπουλο, τον αντιπρόεδρο Χρήστο Γκότση, τους σεφ – μέλη της Λέσχης Κυριάκο Πηλίγκο, Βασίλη Μαλτά και Μιχάλη Παπαδάκη καθώς και την σεφ και συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Κική Εμμανουηλίδου.

Οι χορηγοί

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες που τη στήριξαν σε αυτή τη δράση, χωρίς την προσφορά των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί:

Xούτος Catering, Μεβγαλ, Eurocatering, Provil, Αφοί Γαλή, Ελετρο, Alfa Ζύμες, Μagna Carta, Ερμής Χαρισιάδης, Κοντόπουλος – Εξοπλισμοί, Εξηνταβελόνης, Egem, Τροφό 94,   Zeo Bakers,          E-plastics, Άρωμα Κουζίνας, Dnfood και Farine Boulangerie Pastry.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ