Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Έκφραση εμπιστοσύνης ομογενών στο σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”, με αποστολή ειδών ανάγκης

Είδη ένδυσης, παπούτσια, σχολικά είδη, οικιακά κ.α. έστειλαν Έλληνες του εξωτερικού, στο σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”, με σκοπό να διατεθούν σε ευπαθείς ομάδας του πληθυσμού. Οι ομογενείς έδειξαν με αυτό τον τρόπο την άκρατη εμπιστοσύνη τους προς το σωματείο,  αναγνωρίζοντας την σημαντική κοινωνική δράση αλληλεγγύης και την ευαισθησία του απέναντι στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ταυτόχρονα, με την συμβολή τους, στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες υποστήριξης των οικονομικά αδυνάτων.

Η κίνηση αυτή συγκίνησε την Πρόεδρο του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη, η οποία ευχαρίστησε τους ομογενείς που επέλεξαν το σωματείο να διαθέσει, εκ μέρους τους, τα αποσταλθέντα είδη καθώς και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της και στα μέλη.

“Η συνεργασία με την ομάδα ομογενών, την οποία ευχαριστούμε θερμά, δεν θα σταματήσει εδώ. Θα έχουμε συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη. Η εμπιστοσύνη τους είναι μια ακόμη αναγνώριση για το έργο μας, που μας χαροποιεί και μας δίνει δύναμη”, υπογραμμίζει η κ. Παπαδάκη και προσθέτει: “Είμαστε υπερήφανοι για το σωματείο μας, το οποίο εδώ και μήνες, βρίσκεται κοντά σε οικογένειες με παιδιά και δυσκολίες και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν θα σταματήσουμε τις δράσεις μας”.

Σημειώνεται ότι τα είδη που έστειλαν οι ομογενείς παραδόθηκαν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, στο Φίλυρο και σε οικογένειες με μεγάλη οικονομική δυσχέρεια.

Με την ευκαιρία των εορτών, το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”, Νεάπολης-Συκεών, εύχεται σε όλο τον κόσμο Υγεία, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Στη φωτογραφία του θέματος στιγμιότυπο από την παράδοση στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό, στο οποίο διακρίνεται η Πρόεδρος του Σωματείου κ. Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη (δεύτερη από αριστερά, με τον τετράποδο φίλο μας στην αγκαλιά της).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ