Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στο αυτοκίνητο από τον δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη

Συνεχίζονται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για άλλες δύο ημέρες στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη οι δωρεάν έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού που απευθύνονται προς όλους τους πολίτες.

Η πρωτοβουλία του δήμου γίνεται στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την ανάσχεση της πανδημίας και αφορά σε εντελώς δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Οι έλεγχοι θα γίνονται την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. από κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. στην Πυλαία, επί της οδού Κύπρου (στην είσοδο του Ελαιορέματος μετά το γήπεδο Καραμπουρνιώτη).

Σε rapid test θα υποβάλλονται ΜΟΝΟ οι πολίτες που προσέρχονται με αυτοκίνητο ή άλλο όχημα (ποδήλατο, μηχανή κ.λπ.).  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Για τη μετακίνηση τους μπορούν να στείλουν τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ θα τους ζητηθεί αριθμός κινητού τηλεφώνου για την αποστολή του αποτελέσματος του τεστ.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και τη γρήγορη εξυπηρέτηση, στον χώρο θα βρίσκεται η Δημοτική Αστυνομία, ενώ θα τηρηθούν σχολαστικά όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ