Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ύστατο χαίρε στον Αδάμ Ρεγκούζα

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, συγγενείς και φίλοι στον πρώην υφυπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αδάμ Ρεγκούζα, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Η κηδεία του τελέστηκε στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου στο Ντεπώ.

Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πρωτοεκλέχθηκε βουλευτής στις εκλογές του 1996 στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και επανεκλέχθηκε το 2000, το 2004 και το 2007. Στην πρώτη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή διετέλεσε υφυπουργός Οικονομικών.

Tα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του υφυπουργού εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο Αδάμ Ρεγκούζας υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση την παράταξη της ΝΔ, τους πολίτες της Β’ Θεσσαλονίκης και τη χώρα ως υφυπουργός Οικονομικών. Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη. Εκφράζω τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντα πρώην υφυπουργού.

Ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης σε ανάρτησή του αναφέρει: Πριν λίγες ώρες αποχαιρετήσαμε για τελευταία φορά έναν φίλο …ένα συνάδελφο… Αδάμ Ρεγκούζας… Μάκη σε ευχαριστούμε για τους αγώνες και την προσφορά σου…Καλό ταξίδι…Καλό παράδεισο…

φωτογραφία από την ανάρτηση του Π. Ψωμιάδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ