Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη παραδίδουν τα κλειδιά τους για να σταλούν στο Μαξίμου…

Τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους προκειμένου να τα στείλουν στην κυβέρνηση, ως απάντηση και των δηλώσεων του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, συγκεντρώνουν από το πρωί ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αδυνατώντας να ανταπεξέλθουν, όπως σημειώνουν, στις υποχρεώσεις τους, ύστερα και από τα αλλεπάλληλα lockdown, οι καταστηματάρχες αποφάσισαν να παραδώσουν συμβολικά τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους, τοποθετώντας τα σε ένα “μαγειρικό σκεύος” , εκφράζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή τους και την δυσαρέσκειά τους στον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο κλάδος τους από την κυβέρνηση.

Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι υπέγραψαν και την σχετική “Δήλωση πρώην επαγγελματία Εστίασης”. Χαρακτηριστικό είναι το υστερόγραφο της δήλωσης, καθώς αναφέρει: “Η πόρτα είναι κλειδωμένη 2 φορές. Τα λουλούδια θέλουν πότισμα, έχουν μαραθεί και το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κομμένο, χρειάζεται επανασύνδεση. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο καλύτερα μην το σηκώσεις. Οι λογαριασμοί βρίσκονται στο πρώτο τραπέζι δεξιά πίσω από την πόρτα”.

Τα κλειδιά που θα συγκεντρωθούν θα αποσταλούν αύριο στην κεντρικά γραφεία της ΠΟΕΣΕ στην Αθήνα κι ακολούθως την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσουν μια συμβολική πορεία αντιπροσωπεία 99 σωματείων και θα τα προωθήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

πηγή: thestival.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ