Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ, αφιερωμένο στο Περιβάλλον από τη Θεσσαλονίκη

Μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το πρόσφατο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ αφιερωμένο στην Ειρήνη που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός-Πνευματικός Σύλλογος “ΚΟΡΑΗΣ” στη Θεσσαλονίκη, μακράν το μαζικότερο και ποιοτικότερο Φεστιβάλ που μεταδόθηκε ψηφιακά στον κόσμο, με τη συμμετοχή 72 χορωδιών και από τις Πέντε Ηπείρους, ο «ΚΟΡΑΗΣ» ανακοίνωσε τη διοργάνωση ενός νέου Ψηφιακού Φεστιβάλ, αφιερωμένου αυτή τη φορά,  στο μεγάλο θέμα της εποχής μας το Περιβάλλον και την Κλιματική αλλαγή.  Στόχος είναι να ξεκινήσει και στο χώρο μας μια συζήτηση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Μαΐου 2021. Το Φεστιβάλ δεν θα είναι διαγωνιστικό και  θα συμμετάσχουν ογδόντα χορωδίες οι οποίες  δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή τους ενώ θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

Τη σκηνοθεσία του Φεστιβάλ θα επιμεληθεί  ο Γιάννης Σανιώτης και την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει η ηθοποιός Βιβή Παντελίδου.

Σε παράλληλη εκδήλωση  θα  συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι ζωγράφοι με  έργα τους  με θέμα το Περιβάλλον  τα οποία  θα εκτεθούν, με επιμέλεια του Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ», σε ψηφιακή έκδοση στη συνέχεια του Φεστιβάλ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ