Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Δράσεις προσφοράς και αλληλεγγύης από το Σωματείο “Μονοπάτια και Στόχοι”

Ασταμάτητα και με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις αλληλεγγύης του Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι” Νεάπολης – Συκεών, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων.

Αυτή την περίοδο εξελίσσονται δύο δράσεις του σωματείου: Η συγκέντρωση τροφίμων στο σούπερ μάρκετ smart-price (Παπανικολάου 21, Πεύκα), που θα διανεμηθούν σε αδύναμα οικονομικά νοικοκυριά και η δράση “μην ξεχνάς τα καπάκια να κρατάς”, συλλογή καπακιών για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου, που γίνεται στο καφέ-μπουγάτσα Αλαντίν (Παπανικολάου 25-27, Πεύκα).

Ειρήνη Παπαδάκη, Πρόεδρος Σωματείου “Μονοπάτια και Στόχοι”

“Βοηθώντας συνανθρώπους μας, νέες μανούλες, οικογένειες σε ανάγκη, μικρά παιδιά,νιώθουμε ότι μέσα σε αυτή την άσχημη εποχή που ζούμε, είμαστε ένα σημαντικό στήριγμα για όσους μας έχουν ανάγκη! Δε μας σταματάει τίποτα, όσο υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται βοήθεια!”, τονίζει η πρόεδρος του Σωματείου κ. Ειρήνη Παπαδάκη.

Η κ. Παπαδάκη ευχαριστεί τον κόσμο “για την απίστευτη συμμετοχή του και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο σωματείο μας και τα μέλη μας! Χωρίς τον κόσμο δεν θα καταφέρναμε τίποτα! Να δώσω ως πρόεδρος τα θερμά μου συγχαρητήρια στο Δ.Σ και στα μέλη του σωματείου, που ακούραστα προσφέρουν και δημιουργούν για τους συνανθρώπους μας!”.

Σε λίγες ημέρες ξεκινά μία καινούρια δράση αλληλεγγύης και αφορά σε μικρά παιδιά.

 

 

Περισσότερα για το Σωματείο και τις δράσεις του, στη σελίδα του στο facebook:

Μονοπάτια ΚΑΙ Στόχοι

Στη φωτογραφία του θέματος μέλη του Σωματείου σε παλαιότερη συγκέντρωση

Φωτογραφίες από τις τελευταίες δράσεις:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ