Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Συνεχίζονται τα online προγράμματα της Σχολής Χορού της ΔΕΠΠΑ Θέρμης. Δηλώστε συμμετοχή!

Τη δυνατότητα παρακολούθησης online προγραμμάτων δίνει η Σχολή Χορού της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Δήμου Θέρμης (ΔΕΠΠΑΘ) σε όσους θέλουν να ενισχύσουν τη σωματική τους ευεξία, την ευλυγισία, αλλά και να χαλαρώσουν με την αγαπημένη τους ενασχόληση από την ασφάλεια του σπιτιού τους, αφού συνεχίζουν να παραμένουν κλειστοί οι χώροι πολιτισμού και άθλησης. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν μαθήματα μπαλέτου, μοντέρνου χορού και πιλάτες για μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ταυτόχρονα με τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες δίνεται η ευκαιρία και στους γονείς να «ξεμουδιάσουν» παρέα με τα παιδιά τους με ασκήσεις ειδικά σχεδιασμένες γι’ αυτούς.

«Από την πρώτη κιόλας φάση της πανδημίας, η ΔΕΠΠΑΘ είναι δίπλα σε όλους τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Χορού, του Δημοτικού Ωδείου, των εικαστικών και πολιτιστικών προγραμμάτων προσφέροντάς τους μαθήματα μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, το καλλιτεχνικό προσωπικό της ΔΕΠΠΑΘ παραμένει κοντά και σε όσους επιθυμούν να ψυχαγωγηθούν με δημιουργικό τρόπο στο σπίτι με μικρά βίντεο  που ανεβαίνουν, σχεδόν, καθημερινά στα κοινωνικά μέσα που διαθέτει» σύμφωνα με την Πρόεδρο της ΔΕΠΠΑΘ Αθηνά Παπαδάκη. «Αυτό το διάστημα είμαστε ανοιχτοί σε νέες αιτήσεις για τη Σχολή Χορού και καλούμε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το χορό ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους να μη διστάσουν να δηλώσουν συμμετοχή».

Τα online αυτά προγράμματα της Σχολής Χορού προσφέρουν μαθήματα χορού σε πραγματικό χρόνο μέσω της πλατφόρμας zoom, αλλά και επιπλέον ασκησιολόγιο το οποίο περιλαμβάνει video με ασκήσεις, link με υλικό κατάλληλο για την ηλικία, το μαθησιακό και το χορευτικό επίπεδο του κάθε συμμετέχοντα, οδηγίες για τη δημιουργία χορογραφιών και την ορθή εκτέλεση ασκήσεων καθώς και ζωγραφιές, παραμύθια και παιχνίδια με θέμα τον χορό για τις μικρότερες ηλικίες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης στα τηλέφωνα 2310463423, 2310461655.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ