Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
18.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
spot_img

Αποκριάτικες εκδηλώσεις από το Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υποδέχεται τις απόκριες διαδικτυακά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και για μεγάλους που θα παρουσιασθεί από το «κανάλι» του  Δήμου στο Youtube καθώς και από facebook του.

Το πρόγραμμα, όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο:

“Ξεκινάμε την Κυριακή 07/03 στις 7.00 μ.μ. με μία μοναδική παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλι».

Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 12/3 στις 7.00 μ.μ. με ένα ταξίδι στα παραμύθια με αφήγηση από την Ευπραξία Αναστασιάδου.

Το Σάββατο 13/3 στις 8.00μ.μ. ταξιδεύουμε μουσικά με ένα μοναδικό πρόγραμμα με τους αγαπημένους μας Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα.

Την Κυριακή 14/3 στις 7.00μ.μ. υποδεχόμαστε τον «Καραγκιόζη τραγουδιστή»

ενώ την Καθαρά Δευτέρα 15/3 ξεκινάμε στις 7μ.μ. με μοναδικά παραμύθια από την Ευπραξία Αναστασιάδου και στις 8.00 μ.μ. ταξιδεύουμε και πάλι μουσικά με τους Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα.

Σας περιμένουμε όλους”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ