Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Υπογραφή Πρωτοκόλλου Αδελφοποίησης της Χορωδίας “Κοραής” με Χορωδία από Συρία

Πρωτόκολλο Ανάπτυξης  Αδελφικών Δεσμών Φιλίας και Συνεργασίας ανάμεσα στη χορωδία  του Πολιτιστικού – Πνευματικού Συλλόγου  “ΚΟΡΑΗΣ” από τη Θεσσαλονίκη  και τη χορωδία  “AL TAREK LTTO”  από την πόλη ΤΑRTUS της  Συρίας θα υπογραφεί την  Κυριακή 21 Μαρτίου και ώρα 12.00.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της “Κοραής”:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η συμφωνία θα είναι ένα μοναδικό πολιτιστικό και μουσικό γεγονός για τις δύο χώρες, γεμάτο ελπίδα, αισιοδοξία για το μέλλον, αγάπη για τη μουσική και θα θέσει τις βάσεις για μια δημιουργική συνεργασία μεταξύ των δύο ιστορικών χορωδιών των δύο χωρών και των μελών τους.

Με γνώμονα τα παραπάνω και με πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης, στο παρόν πρωτόκολλο συνεργασίας, τα δύο μέρη συμφωνούν μεταξύ άλλων στο  παρακάτω πλαίσιο συνεργασίας:

1.Προσπάθεια περαιτέρω δημιουργίας σχέσεων σε πνευματικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

  1. Ανταλλαγή επισκέψεων, όταν αυτό καταστεί εφικτό, για αμοιβαία μεταφορά και ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας που έχουν σχέση με τους πιο πάνω τομείς καθώς και πραγματοποίηση κοινών εκδηλώσεων.
  2. Συνεργασία, ανταλλαγή πληροφοριών με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των εκδηλώσεων των δύο χορωδιών καθώς και κοινές δράσεις για τη μεγαλύτερη προβολή τους.
  3. Καταγραφή της συνεργασίας των δύο φορέων στις ιστοσελίδες τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

5.Η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα πρώτο βήμα στις σχέσεις συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών ενώ δύναται να διευρυνθεί εφόσον δημιουργηθούν  νέες ανάγκες και προϋποθέσεις στο μέλλον.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ