Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων ο Ο.Φ.Κ.Α.Θ.

Η εθελοντική ομάδα του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτών Θερμαϊκού (Ο.Φ.Κ.Α.Θ.) για άλλη μια φορά δήλωσε παρών σε μια φυσική καταστροφή που χτύπησε την χώρα μας. Όπως αναφέρει ο Όμιλος σε ανακοίνωση του:
Ο σεισμός των 6,1 ρίχτερ που χτύπησε την Λάρισα δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους καθώς συνάνθρωποι μας, μας είχαν ανάγκη.
Επί 7 ημέρες πιστοποιημένοι εθελοντές μας επιχειρούσαν σε διάφορα χωριά και περιστατικά όπως, στήσιμο σκηνών, παροχή συσσιτίων, διαχείριση ειδών πρώτης ανάγκης, πρώτες βοήθειες άλλα και ψυχολογική υποστήριξη πολιτών κατά την διάρκεια του δεύτερου μεγάλου σεισμού στο ξενοδοχείο που διέμεναν.
Το ευχαριστώ του κόσμου, η αγάπη και η σιγουριά ότι είμαστε δίπλα τους, μας έδιναν δύναμη να συνεχίσουμε.
Η εμπειρία που αποκομίσαμε από αυτό το συμβάν μας κάνει ακόμα καλύτερους και εμπειρότερους.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Πολιτική Προστασία για την άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση του σχεδίου ‘Εγκέλαδος’ της Γ.Γ.Π.Π, καθώς και ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Καραλή Βασίλειο Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας Θεσσαλίας για την επίβλεψη, συντονισμό και συνεχή παρουσία όλες αυτές τις ημέρες.
Ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες τις εθελοντικές ομάδες που επιχειρήσαμε, ειδικά όμως στην

ΕΟΔΥΑ Νίκαιας για την φιλοξενία την οργάνωση και την άψογη συνεργασία.!!!!!!
Για να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους και εταιρίες που βοήθησαν στην 2η Ανθρωπιστική Βοήθεια.
Hobbi – Καρασαββίδης Α.Ε.
ΠΝΟΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Lions Clubs International ‘ΑΙΝΕΙΑ’ Λέσχη Μηχανιώνας
Τον Αντιδήμαρχο Θερμαϊκού κ. Μπάρμπα Κωνσταντίνο για την διάθεση του ιδιωτικού του φορτηγού για την μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και τον Αντιδήμαρχο Θερμαϊκού κ. Τροκάνα Παναγιώτη για το ενδιαφέρων που έδειξαν για τους σεισμόπληκτους καθώς και οι δύο ακολούθησαν την αποστολή μας στην Λάρισα.
Ευχαριστούμε τα μέλη μας για την άμεση ανταπόκριση.!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ