Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
16.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ψηφιακή έκθεση «200 χρόνια ελεύθερη Ελλάδα» από την Αντι-κρίση

Η κοινωνική οργάνωση Αντι-κρίση ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο εορταστικό κλίμα για το 200 χρόνια της απελευθέρωσης της χώρας μας από τον οθωμανικό Ζυγό και μας καλωσορίζει στην διαρκή ψηφιακή έκθεση «200 χρόνια ελεύθερη Ελλάδα».

H έκθεση αυτή θα παραμείνει για πάντα ως ειδική θεματική ενότητα στην ιστοσελίδα της οργάνωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.anticrisi.org  και θα δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και γονείς καθώς και σε οποιονδήποτε άλλο θέλει, να μάθει τα πραγματικά γεγονότα της ηρωικής Επανάστασης του 1821, να ξεναγηθεί μέσα από άρθρα, βιογραφίες, εικόνες καθώς και πίνακες ζωγραφικής στο περιβάλλον εκείνης της ιστορικής στιγμής για το έθνος μας.

Στην έκθεση υπάρχει ειδικό εργαλείο μετάφρασης το οποίο μεταφράζει τα κείμενα σε 104 γλώσσες και η πρόσβαση στη συγκεκριμένη έκθεση μπορεί να γίνεται οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη.

Η είσοδος και η χρήση στην ψηφιακή έκθεση είναι δωρεάν και το πρόγραμμα υλοποιείται από ίδια κεφάλαια της κοινωνικής οργάνωσης καθώς και από χορηγίες επιχειρήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ