Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παράδοση βιβλίων από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών για το δημοτικό σχολείο Δαμασίου

Εκατό (100) και πλέον παιδικά βιβλία παραδόθηκαν την Παρασκευή 9 Απριλίου στον Αν. Γενικό Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Διευθύνων Δ.Σ. του Εθνικού Τμήματος  Μπέγα Αχιλλέα (αριστερά στη φωτογραφία), από τον γ.γ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης (ΙΡΑ) Κανέλη Διαμαντή(δεξιά στη φωτογραφία), προκειμένου να αποσταλούν στην βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου, που πλήγηκε πρόσφατα από τον καταστροφικό σεισμό. Η παράδοση των βιβλίων,που είναι η συμβολή της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ στην κοινωνική πρωτοβουλία των Τοπικών Διοικήσεων Καρδίτσας – Λάρισας – Τρικάλων & Μαγνησίας, έγινε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κανέλης διαβεβαίωσε τον κ. Μπέγα ότι η ΙΡΑ Θεσσαλονίκης θα σταθεί αρωγός σε οποιοσδήποτε ανάλογο κάλεσμα στήριξης ή συνεισφοράς, είτε του Εθνικού Τμήματος είτε των υπολοίπων Τοπικών Ενώσεων, ενώ ο κ. Μπέγας, αφού ευχαρίστησε την τοπική για την προσφορά των βιβλίων, δεσμεύτηκε μετά το πέρας της πανδημίας, για μια εκ νέου συνάντηση με σκοπό κοινές δράσεις μεταξύ της ΙΡΑ Θεσσαλονίκης και ΙΡΑ Νομών Θεσσαλίας.

Η τοπική διοίκηση Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαρίστηση ιδιαιτέρως τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας κ. Φώτη Κουτσαμπάρη του Οργανισμού “ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑ” καθώς και τα μέλη της τοπικής, που πρόσφεραν τα βιβλία και αποδεικνύουν έμπρακτα για μια ακόμη φορά, πως θα βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές στις κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις μας.

 

Στη φωτογραφία ο κ. Φώτης Κουτσαμπάρης (αριστερά) κατά την παράδοση χορηγίας βιβλίων του οργανισμού Μαλλιάρης Παιδεία στον κ. Διαμαντή Κανέλη (δεξιά).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ