Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
27.2 C
Thessaloniki
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_img

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στεφάνι στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, κατέθεσε σήμερα (4 Μαΐου) ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε:
«Η Εργατική Πρωτομαγιά μάς θυμίζει ότι η κοινωνική δικαιοσύνη έχει κατακτηθεί με αγώνες. Αυτό ήλθαμε να τιμήσουμε. Σήμερα, με τα μηνύματα της Εργατικής Πρωτομαγιάς επίκαιρα όσο ποτέ μετά την πανδημία κι όλες τις επιπτώσεις που έφερε τόσο στην οικονομία όσο και στις δομές της κοινωνίας μας, θα πρέπει όλοι να αγωνιστούμε, πέρα από την οικονομική ανάκαμψη, για τη συνέχιση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο μεγαλύτερος εργοδότης στη Βόρεια Ελλάδα, φροντίζει, ώστε όλα αυτά τα δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί να διατηρηθούν, να εμπεδωθούν και να συνεχίσουμε στην πορεία της προόδου και της ανάπτυξης με κοινωνική δικαιοσύνη».
Τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης συνόδευσε ο Αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Αβαρλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ