Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Παγκόσμιο Χορωδιακό Φεστιβάλ αφιερωμένο στο Περιβάλλον από τη Χορωδία “Κοραής”

Περισσότεροι από τρεις χιλιάδες  χορωδοί  από εβδομήντα  πέντε  χορωδίες και  τριάντα δύο  διαφορετικές  χώρες  ενώνουν  τη φωνή τους για να  τραγουδήσουν  για  το Περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

To μεγαλύτερο ψηφιακό χορωδιακό Φεστιβάλ που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στον κόσμο  διοργανώνει το 11ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ και η χορωδία ‘ΚΟΡΑΗΣ”, στις 8 και 9 Μαΐου  2021 και ώρα 20.00.

Το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο Περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και επιχειρεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μιας διαφορετικής οικολογικής ηθικής    που να στηρίζεται στις αρχές της προφύλαξης, της πρόληψης και της επανόρθωσης των καταστροφών του περιβάλλοντος.                                                                                                              

Στο Φεστιβάλ  συμμετέχουν  κατ’ αλφαβητική σειρά, χορωδίες από:  Αργεντινή, Αρμενία, Βουλγαρία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο,  Ιορδανία, Ισπανία, Ισραήλ,  Ιταλία,  Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Κροατία,  Λευκορωσία,  Λιθουανία,  Μεγάλη Βρετανία, Μεξικό, Μολδαβία,  Ολλανδία, Ουκρανία,  Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία,  Συρία και Τουρκία, Φιλιππίνες και  Χιλή.  

Το Φεστιβάλ θα μεταδοθεί ψηφιακά ενώ ο σχετικός  υπερσύνδεσμος  θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο www.xorodiakorais.com και στο f.b, Χορωδία ΚΟΡΑΗΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ