Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
23.8 C
Thessaloniki
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_img

1ο International Football Performance Conference

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται το Διεθνές Συνέδριο Απόδοσης Ποδοσφαίρου στις 29 και 30 Μαΐου 2021. Στο 1st INTERNATIONAL SPORTS PERFORMANCE CONFERENCE θα παρουσιαστούν τα πιο πρόσφατα διεθνή δεδομένα στην αθλητική απόδοση στο ποδόσφαιρο. Νέες τεχνολογίες στον έλεγχο της απόδοσης με τη συμμετοχή της STATSPORTS, της κορυφαίας εταιρείας παγκοσμίως φορητών μικροσυσκευών.

Παράλληλα, η εταιρεία  ZONE7 θα παρουσιάσει την καινοτόμο μέθοδο για τη πρόληψη τραυματισμών με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (artificialintelligence).

Κορυφαίοι αθλητές όπως ο AndreVieirinha, ο Άγγελος Χαριστέας, καθώς επίσης και ομιλητές  από κορυφαίες ομάδες  όπως ARSENAL, SPOR TINGLISBON, PSV Eindhoven, Εθνική Ουκρανίας και Έλληνες και Κύπριοι γυμναστές με διεθνή καριέρα ,θα  παρουσιάσουν τα πιο πρόσφατα διεθνή δεδομένα στην αθλητική απόδοση στο ποδόσφαιρο.

Αν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαίρου, προπονητής, αναλυτής, γυμναστής ποδοσφαίρου και φοιτητής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, εξασφάλισε τη θέση σου τώρα απόκτησε τώρα το εισιτήριό σου σε προνομιακή τιμή #EarlyBird στο παρακάτω link

https://sportsedu.eu/schedule/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ