Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Στο πλευρό των εργαζομένων με οχτάμηνα ο Δήμαρχος Καλαμαριάς

Πρόταση να παραταθεί για δύο μήνες η οχτάμηνη σύμβαση των εργαζομένων στην καθαριότητα, που προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ, ζητάει πρώτος ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με επιστολή του στο  Υπουργείο Εσωτερικών, στην ΠΕΔΚΜ και την ΚΕΔΕ, κατά παρόμοιο τρόπο με την παράταση που δόθηκε  στους συμβασιούχους μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Πρόκειται για πενήντα εργαζόμενους, στον τομέα της καθαριότητας, των οποίων η σύμβαση λήγει στις 17 Ιουλίου 2021.

«Παίρνω την πρωτοβουλία και καλώ όλους τους Δημάρχους να την στηρίξουν, καθώς δεν είναι δυνατόν οι δήμοι, εν μέσω καραντίνας και υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού, να μένουν χωρίς προσωπικό και μάλιστα σε ένα τόσο νευραλγικό τομέα, όπως αυτός της καθαριότητας» δήλωσε ο κ. Δαρδαμανέλης.

Νωρίτερα οι εν λόγω εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας, βλέποντας τους συναδέλφους τους, οι οποίοι μπήκαν με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, να παίρνουν παράταση στις συμβάσεις τους, εξαιτίας της πανδημίας, επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον κ. Δαρδαμανέλη και ζήτησαν τη βοήθειά του.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς τους διαβεβαίωσε ότι θα πράξει τα δέοντα, ενώ τους ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για την φιλότιμη προσπάθειά τους, ώστε η Καλαμαριά να είναι ένας καθαρός δήμος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ