Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
27.2 C
Thessaloniki
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
spot_img

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης «καλωσορίζει» την Ιταλία στη Θεσσαλονίκη

Στο επίκεντρο της Ιταλικής τουριστικής αγοράς, στο workshop Benvenuti in Grecia, βρέθηκε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τη Θεσσαλονίκη και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν ελκυστική και ανταγωνιστική, μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας του γραφείου εξωτερικού ΕΟΤ Ιταλίας κ. Κυριακής Μπουλασίδου.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στο workshop Benvenuti in Grecia από τις 12 ως τις 14 Μαΐου 2021, μέσω της πρωτοποριακής και καινοτόμου πλατφόρμας Virtual Tourism Space (VIRBELA) όπου κάθε συμμετέχων είχε τον δικό του προσωποποιημένο χώρο με το δικό του προσωπικό avatar.
Στο εικονικό περίπτερο του ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης «υποδέχθηκε» tour operators και δημοσιογράφους εξειδικευμένους σε τουριστικά θέματα από την Ιταλία προβάλλοντας τα επικαιροποιημένα χαρακτηριστικά του προορισμού προσκαλώντας το ιταλικό κοινό να επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη για τις καλοκαιρινές διακοπές.
Ο θεματικός τουρισμός κυριάρχησε στις επαφές και συζητήσεις της γειτονικής χώρας η οποία αποτελεί αγορά στόχο για την Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ