Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Θεόδωρος Καράογλου στηρίζει την διοργάνωση του Thessaloniki Air & Sea Show

Ένθερμος υποστηρικτής της διεξαγωγής του Thessaloniki Air & Sea Show είναι ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση των επιχειρησιακών διευθυντών της διοργάνωσης να συμμετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή.

Ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας συνόδευσε τους κυρίους Παναγιώτη Γεωργιάδη και Παναγιώτη Καγιά στις συναντήσεις που πραγματοποίησαν με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα και τη Διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το Thessaloniki Air & Sea Show διαθέτει τα εχέγγυα να καθιερωθεί ως θεσμός για την πόλη, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες φίλους της αεροπορίας και της θάλασσας το διάστημα που θα πραγματοποιούνται οι τριήμερες εκδηλώσεις.

«Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία η Θεσσαλονίκη να σηκώσει το κεφάλι ψηλά, όπως αναφέρει το μήνυμα της διοργάνωσης» εξήγησε ο κ. Καράογλου, επισημαίνοντας πως «πρωτοβουλίες αυτού του επιπέδου και βεληνεκούς, οι οποίες προσελκύουν δεκάδες διεθνείς συμμετοχές, προβάλλουν την πόλη και βοηθούν στην ανάδειξη της  εξωστρέφειας της».

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Οργανωτικής Επιτροπής το Thessaloniki Air & Sea Show σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2022. Θα διαρκέσει τρεις ημέρες και ο χώρος που θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις θα είναι η παραλία της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ