Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Γέμισε το «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» για την «Ευτυχία»  

Με μεγάλη ανταπόκριση από τη μεριά των σινεφίλ του δήμου, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλονίκης έγινε η κινηματογραφική πρεμιέρα του δημοτικού θερινού κινηματογράφου «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ», που άνοιξε τις πύλες του για 23ο  συνεχές καλοκαίρι.

Μια εκκίνηση που για δεύτερη χρονιά λόγω της πανδημίας ήταν ιδιαίτερη. Mε τον δήμο να βάζει και πάλι σε πρώτο πλάνο την ασφάλεια και την προάσπιση της δημόσιας υγείας, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα και τους κανόνες της πολιτείας.

Στη φετινή πρεμιέρα το «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» γέμισε από κόσμο που απόλαυσε την πρώτη ταινία του καλοκαιριού, μια ταινία – που αποθεώθηκε από το κοινό κάνοντας ρεκόρ εισιτηρίων. Ο λόγος για την «Ευτυχία», σε σκηνοθεσία του Άγγελου Φραντζή, μια ταινία που περιγράφει τη ζωή της μεγάλης μας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου με πρωταγωνίστρια την Καρυοφιλλιά Καραμπέτη και συμπρωταγωνιστές την Κάτια Γκουλιώνη και τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.
Ανάμεσα στους θεατές και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που απόλαυσε την ταινία, καθώς και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Αθλητισμού και Νεολαίας Βίκυ Κανέλλου και ο πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ Αστέριος Κισκίνης.

«Επιμένουμε και φέτος στα αγαπημένα μας δημοτικά θερινά σινεμά. Ξεκινήσαμε στο Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ και συνεχίζουμε στο αδελφάκι του το Cine ΠΥΛΑΙΑ, που παραμένουν σταθερά πρωταγωνιστικά θερινά δημοτικά σινεμά σε όλη τη χώρα. Κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό θα απολαύσουμε ταινίες πολλών αστέρων οι οποίες θα προβληθούν και φέτος στους κινηματογράφους μας. Με ποιοτικό πρόγραμμα, με πιστοποιημένες προδιαγραφές εικόνας και ήχου, αλλά και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες ασφάλειας», σχολίασε ο δήμαρχος.

Οι κανονικές προβολές με ταινίες Α’ προβολής θα ξεκινήσουν με το παρακάτω πρόγραμμα για τις δύο πρώτες εβδομάδες:
• Πέμπτη 27/5 με Τετάρτη 2/6: “NOMADLAND“, η ταινία που κέρδισε φέτος τα σημαντικότερα Oscar.

  • Πέμπτη 3/6 με Τετάρτη 9/6: “ΡΑΦΤΗΣ“, η Ελληνική έκπληξη της φετινής χρονιάς της Ελληνογερμανίδας σκηνοθέτιδας και σεναριογράφου Σόνιας Λίζα Κέντερμαν που απέσπασε τρία βραβεία στο 61ο φεστιβάλ κινηματογράφου και κερδίζει διεθνώς τις εντυπώσεις.

Μια εβδομάδα μετά, την Τετάρτη 9 Ιουνίου ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος της Πυλαίας (Cine ΠΥΛΑΙΑ), που φέτος συμπληρώνει 9 χρόνια ζωής ανοίγει και αυτός τις πύλες του προκειμένου να υποδεχθεί τους εκατοντάδες σινεφίλ που και φέτος θα απολαύσουν τους φιλόξενους χώρους του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ