Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ανοίγει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του δήμου Θέρμης 

Στο τέλος Ιουνίου πρόκειται να επαναλειτουργήσει για το 2021 το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Θέρμης. Ωστόσο, η άτυπη πρεμιέρα έγινε σήμερα Πέμπτη 3 Ιουνίου, όταν στo πλαίσιo του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου επισκέφθηκε το Πάρκο, το τμήμα της ΣΤ3 του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης. Τα παιδιά πληροφορήθηκαν για τη σπουδαιότητα της κυκλοφοριακής αγωγής και τον ρόλο της στην ψυχική και σωματική υγεία του ανθρώπου, καθώς και πως μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά σε ένα μοντέλο υγιών και βιώσιμων πόλεων.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Θέρμης επαναλειτούργησε το 2020, με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό (ποδήλατα, ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα κ.λπ.) και εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο φροντίζει ώστε τα παιδιά, παράλληλα με το παιχνίδι τους στο Πάρκο, να εκπαιδεύονται και να αποκτούν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, με στόχο ένα πιο ασφαλές μέλλον, χωρίς ατυχήματα, με υγιή σκέψη και οδική κουλτούρα.

Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του πάρκου για το 2021 αναμένεται στο τέλος Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς  και Εθελοντισμού, στο τηλέφωνο 2313-300764-6, e-mail: paideia@thermi.gov.gr.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ