Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Δύο Χρυσά και ένα Ασημένιο για τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης επιστρέφει από την βραδιά νικητών των Tourism Awards 2021 στο Περιστύλιο του Ζάππειου Μεγάρου με δύο Χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Destination Management/ Destination Branding και Marketing Strategy και ένα ασημένιο στην κατηγορία Online Presence.

Τα Tourism Awards είναι τα βραβεία – θεσμός του τουριστικού κλάδου που αναδεικνύουν τους πρωτοπόρους και καινοτόμους του ελληνικού τουρισμού.

Για 8η συνεχή χρονιά βραβεύουν όσους συνετέλεσαν στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού με βέλτιστες πρακτικές, δείχνοντας τον δρόμο για την επόμενη μέρα.
Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης δεν είναι η πρώτη φορά που καταφέρνει να κερδίσει διάκριση στον συγκεκριμένο θεσμό.
Τα σκληρά δεδομένα της χρονιάς που πέρασε κάνουν τις φετινές διακρίσεις ιδιαίτερα σημαντικές τόσο για την Θεσσαλονίκη όσο και για τους ανθρώπους του οργανισμού που δούλεψαν με πείσμα τόλμη και πάθος για την προβολή της πόλης.
Τα Tourism Αwards βραβεύουν τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης για την διαχείριση και ενίσχυση της εικόνας του προορισμού στον καιρό της πανδημίας, για τον σχεδιασμό της Content Marketing στρατηγικής αλλά και για την ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία του προορισμού Θεσσαλονίκη.
Τα βραβεία παρέλαβε η Πρόεδρος του Οργανισμού και Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου (φωτογραφία) και δήλωσε πως η Θεσσαλονίκη είναι οι άνθρωποί της. Τα Tourism Awards επιβεβαιώνουν έργο της Ομάδας του Οργανισμού που την πιο δύσκολη χρονιά στήριξε τον τουριστικό κλάδο.
Τα Tourism Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού ΕΟΤ, της Marketing Greece και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Τους φορείς και τις τουριστικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν επέλεξε Ειδική Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από γνωστές προσωπικότητες του τουρισμού, ακαδημαϊκούς, διεθνούς εμβέλειας, επιτυχημένους practitioners, δημοσιογράφους και γνωστούς συμβούλους επιχειρήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ