Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

«Σχέδιο για την επόμενη ημέρα» στο πολυβιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία “Ανατόλια”

«Σχέδιο για την επόμενη ημέρα»  της κυκλοφορίας του ομώνυμου βιβλίου, εκπονήθηκε από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη (αριστερά στη φωτογραφία), τον συγγραφέα Γιάννη Μπελενιώτη και τον Πρόεδρο της Μαλλιάρης-Παιδεία Α.Ε. κ. Δημήτρη Μαλλιάρη , που συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι (8/6) στο πολυβιβλιοπωλείο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια», στη οδό Δ. Γούναρη 39 (Καμάρα).  Στη συνάντηση συζητήθηκε, εκτός των άλλων, η ανάπτυξη ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο μερών.

Αφορμή της συνάντησης ήταν, φυσικά, η κυκλοφορία του νέου βιβλίου του κ. Γιάννη Μπελενιώτη, από τις εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία, το οποίο περιλαμβάνει Σκέψεις και προτάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Οικονομία, την Ανάπτυξη, την Πολιτική (διαβάστε εδώ).

Πριν ακόμη τοποθετηθεί στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το «Σχέδιο για την επόμενη ημέρα»,  ξεκινά η δημιουργία του επόμενου βιβλίου του παραγωγικότατου και δημιουργικότατου κ. Μπελενιώτη…(περισσότερα προσεχώς…)

Προμηθευτείτε τα βιβλία του κ. Μπελενιώτη, «Το τελικό Ξεκαθάρισμα» και «Σχέδιο για την Επόμενη Ημέρα»,  από τα βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης-Παιδεία και ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ