Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
13.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img

Δωρεά 1.000 μασκών και 100 παιδικών βιβλίων στο Παπάφειο, από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία

Δωρεά 1.000 ιατρικών μασκών υψηλής ποιότητας και 100 παιδικών βιβλίων έκανε στο Παπάφειο ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία, συνεχίζοντας το κοινωνικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του.

Η προσφορά έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Παπαφείου – Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης “Ο Μελιτεύς”, όπως είναι η ονομασία του Ιδρύματος. Η Διεύθυντρια Σουσάνα Καραβελή, σε ευχαριστήρια επιστολή στον οργανισμό, τονίζει: “Εκ μέρους των παιδιών, των υπαλλήλων, του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου και εμού προσωπικά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά σας και ευχόμαστε για εσάς και τους οικείους σας υγεία και ευτυχία. Επίσης, ευχόμαστε  κάθε επαγγελματική επιτυχία στις Εκδόσεις και τα Βιβλιοπωλεία Μαλλιάρης Παιδεία, με την μακραίωνη ιστορία και προσφορά στο χώρο της γραφής κα ιτης ανάγνωσης”.

Όπως περιγράφει, στην επιστολή της, η κ. Καραβελή: “Η προστατευτική μάσκα έχει «εισβάλει» στη ζωή όλων μας, μαθητών και εργαζομένων, ως ένα μέτρο για ατομική προστασία αλλά και μέτρο πρόληψης για τη διασπορά του ιού covid-19, συνεπώς, η δωρεά σας συμβάλει σημαντικά στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε υγιή τα παιδιά αλλά και τους υπαλλήλους μας προκειμένου να συνεχίσει η ομαλή λειτουργία του Κέντρου.

Το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος, πόσο μάλλον κατά τις περιόδους εγκλεισμού, όπως την βιώσαμε όλοι μας λόγω της πανδημίας. Τα παιδικά βιβλία των εκδόσεών σας, παραμύθια και βιβλία δραστηριοτήτων, είναι η καλύτερη απασχόληση, με υπέροχη εικονογράφηση, προσεγμένη βιβλιοδεσία και ποιοτικό παιδαγωγικό υλικό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ