Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
17.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img

Στάση εργασίας αύριο στον ΟΑΣΘ

Σε στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ. Συγκεκριμένα, από τη 1:00 μετά το μεσημέρι μέχρι και τις 5:00 το απόγευμα, θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας καθώς θα συμμετέχουν στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, αύριο Τετάρτη 16 Ιουνίου, με αίτημα να αποσυρθεί το εργασιακό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Σε ανακοίνωσή του το ΕΚΘ αναφέρει:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 από 13:00 έως 17:00, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες της με επίμαχες διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου.

Η κυβέρνηση ακόμα και την ύστατη στιγμή πρέπει να αφουγκραστεί τη θέληση των εργαζομένων και να αποσύρει τις αντεργατικές, οπισθοδρομικές και παράλογες διατάξεις που εμπεριέχει το εργασιακό νομοσχέδιο που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή και να σεβαστεί τα θεμελιώδη ατομικά και συλλογικά εργατικά δικαιώματά μας.

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να υιοθετηθούν οι προτάσεις της ΓΣΕΕ και των Συνδικάτων που βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες του κόσμου της μισθωτής εργασίας.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ