Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος – Ακυρώνεται η περιοδεία του

Στο νοσοκομείο πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο γνωστός καλλιτέχνης εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το πρωί του Σαββάτου και πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περιπέτεια της υγείας του είχε αίσιο τέλος και ο ίδιος αναρρώνει σπίτι του.

Ακυρώνει την περιοδεία του

Έπειτα από σύσταση των γιατρών του, ο Λάκης Λαζόπουλος ακυρώνει την περιοδεία της παράστασης “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη”, που ετοίμαζε, καθώς χρειάζεται ξεκούραση. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Instagram θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του από τον Σεπτέμβρη.

Δείτε την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του Λάκη Λαζόπουλου στο Instagram:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο “Υγεία” το Σάββατο στις 09:30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11:30.

Η μικρή περιπέτεια της υγείας του έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται στο σπίτι του.

Μετά από σύσταση των γιατρών του, όμως, του κ. Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά, χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση κι από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε “Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη” με το θέατρο του Νέου Κόσμου, σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές του την Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μία πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη και αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ