Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
21.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Ο Σταύρος Σιόλας στην Πλάζ Αρετσούς

Ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει στην πόλη που αγάπησε και αγαπήθηκε μέσα από το φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης! Εμφανίζεται την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021, στην Πλάζ Αρετσούς, στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival.
Με τη βαλίτσα του γεμάτη τραγούδια όπως της Άρνης το νερό,το Γεροπλάτανο,τα Διόδια,το Κάθε φορά,το Χωρίς εσένα αλλα και το πρόσφατο Σαν Χουάν από τον καινούργιο δίσκο «Φωνές θιάσου» αλλα και με τη χαρακτηριστική του φωνή,ετοιμαζει μια παράσταση που θα μας συγκινήσει και θα μας ξεσηκώσει όπως εκείνος ξέρει.

Με άξονες το λυρισμό και την παράδοση,την κατάνυξη και το διονυσιασμό θα μας ταξιδέψει σ ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού μέσα από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που ξανακαινουργιώνει με τη φωνή του αλλά και με ευρηματικές ενορχηστρώσεις!

 

Πληροφορίες


Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης 21:00

Πρόσβαση: Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια, μεγάλος χώρος parking

Είσοδος: 12€

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: viva.gr, Wind, My market, Metro, Bp, Eko, Shell

Οn line ticket:

 

Κρατήσεις: Τηλεφωνικά: 2310.510081

 

Αποστολή στο inbox της σελίδας Summer In The City SKG Festival με το ονομα σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων

Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ