Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οκτώ νέα οχήματα ενισχύουν τις υπηρεσίες του δήμου Θέρμης

Με οκτώ νέα οχήματα ενισχύει τις Υπηρεσίες του ο δήμος Θέρμης. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι φορτηγά και θα διατεθούν για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας προκειμένου να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το έργο της αποκομιδής των απορριμμάτων. Τα υπόλοιπα οχήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου καθώς και της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Θέρμης. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη Διεύθυνση Καθαριότητας, οι προσθήκες των νέων οχημάτων, πέρα από την αναβάθμιση των υπηρεσιών θα συμβάλλει και στη μείωση του κόστους λειτουργίας και συντήρησης.

Αναλυτικά τα οκτώ νέα οχήματα τα οποία προστέθηκαν στον υφιστάμενο στόλο του δήμου Θέρμης είναι:

  • Ένα φορτηγό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως κινητό συνεργείο για τεχνική υποστήριξη των οχημάτων που κινούνται καθημερινά για τις ανάγκες του τομέα της Καθαριότητας.
  • Δύο φορτηγά τα οποία θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες της Τεχνικής Υπηρεσίας.
  • Δύο φορτηγά για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
  • Ένα φορτηγό το οποίο θα αξιοποιηθεί από τη Διεύθυνση Καθαριότητας για την περισυλλογή ογκωδών και τέλος
  • Δύο HILUX CRUISER αγροτικά οχήματα εκ των οποίων ένα θα καλύψει ανάγκες της αποκομιδής απορριμμάτων από τα νεκροταφεία του δήμου και ένα για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Καθαριότητας (περισυλλογή ογκωδών).

 

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Πονερίδης ανέφερε σε δηλώσεις του με την παραλαβή των νέων οχημάτων ότι “η καθαριότητα στον δήμο Θέρμης είναι μια δύσκολη και καθημερινή προσπάθεια, στην οποία μετέχουμε όλοι, εργαζόμενοι και πολίτες. Η προμήθεια των νέων οχημάτων θα βοηθήσει σημαντικά το έργο μας. Καταφέραμε με συνεχείς δράσεις και πρωτοβουλίες να αυξήσουμε τόσο τους κάδους, όσο και τα οχήματα καθαριότητας και να ενισχύσουμε δραστικά με αυτόν τον τρόπο την καθημερινή λειτουργία της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην απόκτηση επιπλέον κάδων καθαριότητας. Μόνιμος στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός της λειτουργίας της υπηρεσίας μας, αλλά και των άλλων υπηρεσιών,  τόσο ως προς τις μεθόδους αποκομιδής όσο και ως προς τον απαραίτητο εξοπλισμό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ