Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Αφιέρωμα στο Γιώργο Καζαντζή

Αφιέρωμα στο Γιώργο Καζαντζή προγραμματίστηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Επταπυργίου, την Τετάρτη 28 Ιουλίου  2021 στις 9:30 μμ από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Το Φεστιβάλ Επταπυργίου καθιερώνει από φέτος τη «βραδιά-αφιέρωμα σε Θεσσαλονικιούς δημιουργούς». Φέτος τιμούμε τον σπουδαίο συνθέτη Γιώργο Καζαντζή.

Με 36 χρόνια δισκογραφίας, ο Γιώργος Καζαντζής έχει δημιουργήσει τραγούδια και ορχηστρική μουσική, που αποτελούν σταθμούς στη σύγχρονη μουσική δημιουργία.

Έχει συνεργαστεί με τραγουδιστές που άφησαν το σημάδι τους στην ελληνική σκηνή, κάποιοι από τους οποίους έρχονται να τον τιμήσουν τραγουδώντας αγαπημένες μελωδίες.

Μουσική Διεύθυνση : ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

Τραγουδούν:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ  ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

ΛΙΖΕΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΗ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ

 Ώρα έναρξης : 9.30 μμ

 

Προπώληση Εισιτηρίων στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-eptapyrgiou/festival-eptapyrgiou-2021/?fbclid=IwAR2tiUaLu95ROg_nYgEFUGU3g2f-ITJXs0OXos-D-6X0GiVhdeZ4QoIKlak

Για πληροφορίες : www.kepo.gr

 

Ενημερώνουμε το κοινό ότι θα τηρηθούν ΟΛΑ τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδό τους στο θέατρο, και μέχρι την τοποθέτησή τους στις θέσεις τους, κατά την διάρκεια της παράστασης καθώς και κατά την έξοδό τους από τον χώρο.

Στο εισιτήριο σας αναγράφεται προτεινόμενη ώρα προσέλευσης-διαφορετική για κάθε θεατή-ανάλογα με την ζώνη στην οποία κάθεται. Παρακαλούμε να την τηρήσετε προς αποφυγή συνωστισμού.

Οι θέσεις είναι αριθμημένες.

Ο χώρος του ΦΕΣΤΙΒΑΛ απολυμαίνεται καθημερινά.

Οι πόρτες θα ανοίγουν για το κοινό 60′ νωρίτερα

Παρακαλούνται οι θεατές να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των ταξιθετών και του προσωπικού ασφάλειας κατά την Είσοδο τους και κατά την Έξοδο τους.

Παρακαλώ ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τις οδηγίες που ισχύουν σε θεάματα ακροάματα.

https://www.culture.gov.gr/…/Gr_GGSP_odigiesTheamata…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ