Βέροια Εύηχη Πόλη 2021 – Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ «Βέροια, Εύηχη Πόλη» διοργανώνεται και φέτος, με ανοιχτές εκδηλώσεις από την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολλαπλής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.) Δήμου Βέροιας, ενώ προστίθενται δύο ακόμη Φεστιβάλ.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς: “Φέτος, παρά τις δυσκολίες, φιλοδοξούμε όχι απλά να συνεχίσουμε την πλούσια και ποιοτική πολιτιστική μας προσφορά στον τόπο, αλλά να εμπλουτίσουμε και να αναβαθμίσουμε το καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα, προσθέτοντας δύο νέα Φεστιβάλ. Το «Φεστιβάλ Αιγών: Στους δρόμους του Αλέξανδρου» και το «Φεστιβάλ Δασών», που προσδοκούμε να αγαπηθούν όπως η «Εύηχη Πόλη».

Τέσσερα φεστιβάλ λοιπόν και δεκάδες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, συνθέτουν ένα καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι. Στο ταξίδι αυτό, όπως πάντα, σας θέλουμε συνεπιβάτες για να ξεχυθούμε στα δάση, στους κάμπους και στα γραφικά σοκάκια της Βέροιας, να αποτίνουμε φόρο τιμής στους ιερούς τόπους των Αιγών και της Μίεζας, έχοντας ως συνοδοιπόρο την καλή ποιοτική μουσική… αφού σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε πάντα η ΒΕΡΟΙΑ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ”.

 

Δείτε το πρόγραμμα σε μορφή PDF:               ΒΕΡΟΙΑ-ΕΥΧΗ-ΠΟΛΗ-