Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
19.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img

“To Λιβάδι του Εφήμερου V'”, ολοκληρώνεται με FLUXUS περφόρμανς

Η 1η Διεθνής Συνάντηση του ελληνικού FLUXUS είναι μια συνδιοργάνωση του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του 3ου Εργαστηρίου του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. (Διευθυντής: Γιώργος Τσακίρης) με το Fluxus Zone Atelier του Γιάννη Σταμενίτη.
Την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, στις 12 το μεσημέρι και στο πλαίσιο της διοργάνωσης “To Λιβάδι του Εφήμερου V'”, που ολοκληρώνεται την ίδια μέρα, θα γίνει FLUXUS περφόρμανς στο χωράφι που βρίσκεται στο χωριό Λιβάδι του Δήμου Θέρμης και θα περιλαμβάνει φύτευση των φακέλων από τις αποστολές των έργων της FLUXUS mail art, μαζί με την φύτευση 200 σπόρων κρεμμυδιού και σκόρδου, όσοι δηλαδή και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες.
Θα ακολουθήσει ομαδικό καθάρισμα κρεμμυδιών, που θα συμβολίζει το κλάμα για την κακή μας μοίρα και κρέμασμα σκόρδων στα δέντρα για τον εξορκισμό της κακοτυχίας!
“Τέλος θα παίξουμε μουσική και θα ζεστάνουμε τους ουρανίσκους μας με τσίπουρο. Όλοι οι FLUXUS χωράνε, κανένας δεν περισσεύει!”, αναφέρουν οι διοργανωτές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ