Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

«All that music…» – Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού

Για ακόμη μία φορά το Θέατρο Κήπου θα γεμίσει μουσική, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Καλοκαιριού του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη μπαγκέτα του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη.
Με δύο ταλαντούχους και αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Δώρο Δημοσθένους και την Αλεξάνδρα Σιετή στο τραγούδι, ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι στον χρόνο και στον κόσμο: Από το ευρωπαϊκό καμπαρέ του Κουρτ Βάιλ, τις μελωδίες του Κόουλ Πόρτερ, το θρυλικό τραγούδι του Τζον Λένον, τις αξεπέραστες συνθέσεις του Νικόλα Πιοβάνι και πολλά άλλα σε ενορχηστρώσεις που υπογράφουν ο Αντώνης Σουσάμογλου, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κι ο Νίκος Πλατύρραχος.  Ατμόσφαιρα, διασκέδαση, τραγούδι και πολλή μουσική είναι τα συστατικά της συναυλίας της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

* Η είσοδος στο Θέατρο Κήπου θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν από το Κέντρο Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κουντουριώτου 17, λιμάνι), καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 10:00 – 12:00 και 17:00 – 19:30.
Η συγκεκριμένη συναυλία είχε προγραμματιστεί για τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχε αναβληθεί λόγω ισχυρής καταιγίδας. Για τον λόγο αυτό όσοι είχαν ήδη λάβει σχετικές προσκλήσεις μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν κανονικά. Σε περίπτωση κενών θέσεων θα διατεθούν προσκλήσεις στην είσοδο του θεάτρου και πριν την έναρξη της συναυλίας. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ