Ο STATUS 107,7 «πρωταγωνιστής» στην 85η ΔΕΘ

Ο STATUS 107,7 «πρωταγωνιστής» στην 85η ΔΕΘ

Το ενδιαφέρον επισκεπτών, εκθετών, αλλά και ακροατών σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα προσέλκυσε ο Status 107,7, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί ραδιόφωνο – ορόσημο στην ενημέρωση.

Στη διάρκεια των 10 ημερών λειτουργίας της 85ης ΔΕΘ, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το Stand 1 στο περίπτερο 16, απ’ όπου ο Status 107,7 μετέδιδε καθημερινά ζωντανά το πρόγραμμά του, συνδυάζοντας εικόνα και ήχο, καθώς αξιοποίησε τις δυνατότητες των social media.

Δέκα (10) εν ενεργεία υπουργοί, μεταξύ άλλων οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και αντίστοιχος αριθμός πρώην υπουργών, η κ. Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Ανδρέας Ξανθός, πρόεδροι κομμάτων, αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις απόψεις τους και να παρουσιάσουν τις θέσεις των κομμάτων τους, ενώ παράλληλα πλήθος προσκεκλημένων, από τον χώρο της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, αλλά και θεσμικοί φορείς αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες και της προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.