Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας της 3ης έκδοσης του κορυφαίου βιβλίου μαγειρικής «Η Βίβλος του Chef», η οποία ταυτίζεται με την 9η έκδοση του βιβλίου «The Professional Chef» από το Culinary Institute of America, οι εκδόσεις Μαλλιάρης-Παιδεία προσφέρουν σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου!
Πρόκειται για ένα απαραίτητο εργαλείο των επαγγελματιών σεφ, αλλά και όλων των ερασιτεχνών «εραστών» της μαγειρικής που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να βελτιώσουν τις μαγειρικές τους ικανότητες!
Στην έκδοση αυτή προσθέσαμε ένα νέο κεφάλαιο για τη μέθοδο σουβίντ (SOUS VIDE), τη μεταβαλλόμενη Βιομηχανία Τροφίμων καθώς και νεότερες πληροφορίες για τη διατροφή, την ασφάλεια των τροφίμων και την καθαριότητα της κουζίνας και των υλικών που θα πρέπει να γνωρίζει ο καθένας που ασχολείται στον χώρο της μαγειρικής και της εστίασης.
Το Culinary Institute είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα κολέγια μαγειρικής τέχνης στις ΗΠΑ, με δεκάδες χιλιάδες αποφοίτους chef απ’ όλο τον κόσμο!
Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου και δείτε τα περιεχόμενά του εδώ bit.ly/3nOI4uM
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε το δώρο αξίας 65,70€, κάντε κλικ εδώ: bit.ly/3zEz3GW