Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Χοροθεατρική Παράσταση “INDIGO NIGHTS” στο 1ο Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά”

Δύο μαγικές βραδιές που σμίγουν την αέναη κίνηση του χορού, του θεάτρου, και της μουσικής  σε ένα ονειρικό ταξίδι των αισθήσεων, επιφυλάσσει για το κοινό η εμπνευσμένη παράσταση Χοροθεάτρου “INDIGO NIGHTS” σε χορογραφία Κωνσταντίνου Γεράρδου, που παρουσιάζει η Ομάδα Χορού Vis Motrix την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου (στις 21.00), στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά” που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η χοροθεατρική παράσταση,  που κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ, θα ανέβει στην ταράτσα του  Πολυλειτουργικού Κέντρου “Θέατρο Οδού Μοναστηρίου” (οδός Παρατσίκογλου και Χρυσ. Σμύρνης γωνία, Ελευθέριο Κορδελιό – Είσοδος από Μοναστηρίου) και είναι βασισμένη στο ποιητικό έργο του Νοβάλις, “Ύμνοι στη Νύχτα”.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση στο: 2310771033 (ώρες επικοινωνίας: καθημερινές 9.00πμ – 14.00μμ), ενώ αντί εισιτηρίου όσοι το επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν προαιρετικά τρόφιμα και φάρμακα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και  Φαρμακείου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η νέα δημιουργία της ιστορικής χοροθεατρικής ομάδας της Θεσσαλονίκης Vis Motrix, ξεδιπλώνει στη σκηνή μια εκστατική ποιητική ιστορία που αποκαλύπτει τη συμπαντική ομορφιά της νύχτας, εμπνευσμένη από τη λυρική γραφή του Νοβάλις.

 

Χορογραφία: Κωνσταντίνος Γεράρδος

Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Γεράρδος

Κοστούμια: VIS MOTRIX

Χορεύουν: Κωνσταντίνος Γεράρδος, Πέπη Κέη, Ιωάννα Μήτσικα, Κωνσταντίνα Χατζηδημητρίου, Παυλίνα Παπαδοπούλου, Μιχάηλ Νικολάου.

 

Η παράσταση, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ “Ταράτσα στα δυτικά”, πραγματοποιούνται τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού covid-19.

Σημειώνεται ότι :

-Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την είσοδο και έξοδο από το κέντρο, όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

-Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

-Οι πόρτες για την είσοδο του κοινού ανοίγουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.

-Η είσοδος και η έξοδος του κοινού γίνεται τμηματικά για αποφυγή συνωστισμού, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας του 1,5 μέτρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ