Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Διαδικτυακός μαραθώνιος για την Παγκόσμια Μέρα Φαρμακοποιού

Έναν διαδικτυακό μαραθώνιο διοργανώνει την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Φαρμακοποιού. Θα περιλαμβάνει ενημερωτικές ομιλίες για σημαντικά ζητήματα υγείας,παρουσιάσεις με θέματα ομορφιάς και φροντίδας, αλλά και διαδραστικά παιχνίδια, διαγωνισμούς και πλούσια δώρα. To link στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν κοινό και φαρμακοποιοί είναι το https://www.imerafarmakopoiou.gr/, καθώς και το Facebookτης Ημέρας Φαρμακοποιού:

https://www.facebook.com/imerafarmakopoiou

Το κεντρικό μήνυμα του φετινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας είναι «Φαρμακείο: Πάντα αξιόπιστο για την υγεία σας», καθιστώντας σαφές ότι οι φαρμακοποιοί έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε θέματα που άπτονται της προστασίας της υγείας τους και προστρέχουν σε αυτούς για να λάβουν έγκυρη ενημέρωση και συμβουλευτική.

Στόχος του ΦΣΘ είναι η προβολή του καθοριστικού ρόλου των φαρμακοποιών στην προάσπιση της δημόσιας Υγείας, ενός ρόλου που αναδείχθηκε ακόμη περισσότερο εν μέσω πανδημίας.Οι φαρμακοποιοί βρίσκονται αδιάλειπτα στο πλευρό των συμπολιτών τους, παρέχοντας ακούραστα τις υπηρεσίες τους και για το λόγο αυτό απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης των πολιτών.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου Απόστολος Βαλτάς και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δρ Αντώνιος Αυγερινός, ενώ έχει προσκληθεί να χαιρετίσει την εκδήλωση και ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ