Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img

Οι Indigo Mood στο 56ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Οι Indigo Mood είναι μια όμορφη μουσική παρέα. Σήμερα Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021, ώρα 21.00, στην Αποθήκη Δ΄ στο λιμάνι, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό του 56ου Φεστιβάλ Δημητρίων, δέκα τραγούδια που ηχογράφησαν το καλοκαίρι του 2020 κι ανάμεσά τους και άλλα ακόμη, όλα με επιρροές από την τζαζ, αλλά και τη μουσική δωματίου, ηχοχρώματα που τους ταιριάζουν και αγαπούν.

Όταν ο Βαγγέλης Τσοτρίδης σιγοσφύριζε μελωδίες, ετοίμαζε σιγά σιγά το άλμπουμ των Indigo Mood. Κι αυτό γιατί μαζί με τον μαθητή του Κωστή Αντωνόπουλο άρχισαν να παίζουν ντουέτο με ηλεκτρικές κιθάρες το υλικό που είχε έτοιμο και σύντομα τα τραγούδια πήρα το δρόμο τους.

Τα τραγούδια ωρίμασαν μέσα από συναυλίες και ηχογραφήσεις, ώσπου προέκυψε η ανάγκη να τα ακούσουν με διαφορετικό  τρόπο. Ο Αλέξης Μακατσέλος και ο Νίκος Πανταζόγλου ήταν η φυσική συνέχεια μιας και έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κωστή, και, κάπως έτσι γεννήθηκαν οι Ιndigo Mood, με τις μουσικές ιδέες του καθενός να παίρνουν σχήμα και μορφή.

Κι είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα να παίζεις την μουσική σου με ανθρώπους που έχεις αναπτύξει μαζί τους βαθιά σχέση…

Καλλιτέχνες:

Βαγγέλης Τσοτρίδης, ηλεκτρική κιθάρα

Κωστής Αντωνόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα

Αλέξης Μακατσέλος, τύμπανα

Νίκος Πανταζόγλου, ηλεκτρικό μπάσο

 

Τιμές Εισιτηρίων: 10€, 8€(μειωμένο)

Προπώληση εισιτηρίων: Κέντρο Μουσικής, Κουντουριώτου 17, ώρες 10.00-18.00, μόνο με   πιστωτική και χρεωστική κάρτα.

    

      H παράσταση είναι COVID FREE

  • Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης, κατά την είσοδο στο χώρο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.

 

  • Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας

Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, δώδεκα (12) ετών και άνω.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ