Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

“Τριβόλια” στο παλιό 1ο Δημοτικό σχολείο Τριανδρίας

Συναυλία με το συγκρότημα “Τριβόλια” θα δοθεί στο παλιό 1ο Δημοτικό σχολείο Τριανδρίας σήμερα Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ώρα 19.30′.

Τα “Τριβόλια” είναι μια παρέα φίλων και μουσικών που στις εξαιρετικές εμφανίσεις τους σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, κινούνται από το έντεχνο στο ρεμπέτικο αλλά και στο ροκ με όμορφες διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών.
Έχουν κυκλοφορήσει δύο digital single «Είχα ένα φίλο» και το «Καράβι για Χανιά».
Αυτή την περίοδο μελοποιούν στίχους του Χρ. Παπαδόπουλου δημιουργώντας έναν κύκλο τραγουδιών που ονομάζεται Θεσσαλονίκη – Καιρο».
Το συγκρότημα αποτελείται από τον Κυριάκο Κουγιουμτζόγλου (φωνητικά & καχον) τον Βασίλη Μιχαηλίδη (φωνητικά και κιθάρα) και τον Τάσο Παπαδόπουλο (Πλήκτρα).

Είσοδος ελεύθερη

Οι εκδηλώσεις είναι COVID FREE
Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης, κατά την είσοδο στο χώρο πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο, με ισχύ έως 180 ημέρες μετά από αυτόν.
Συνδυαστικά με αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος ταυτοπροσωπίας. Οι παραπάνω υποχρεώσεις περιλαμβάνουν και ανηλίκους, δώδεκα (12) ετών και άνω.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ