Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
15.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img

Η εκμάθηση μέσω κινητών συσκευών, οι κινητές τεχνολογίες και οι κινητές εφαρμογές στο επίκεντρο Διεθνούς Συνεδρίου

Ξεκινούν αύριο, Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021, οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου, με τίτλο «14th International Conference on Interactive Mobile Communication Technologies and Learning». Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Το Συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 300 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και από 20 χώρες του εξωτερικού. Το Συνέδριο διοργανώνεται για 5η φορά από το Τμήμα Πληροφορικής του ΑΠΘ και την «International Association of Online Engineering (IAOE)».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «το Συνέδριο IMCL2021 αφορά σε ερευνητικά και τεχνολογικά θέματα που σχετίζονται με τη μάθηση μέσω κινητών συσκευών (mobile learning), κινητές τεχνολογίες (mobile technologies) και κινητές εφαρμογές (mobile apps)».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα γίνουν κεντρικές ομιλίες, θα διεξαχθεί 1 workshop, θα παρουσιαστούν περισσότερες από 100 επιστημονικές ανακοινώσεις και θα διοργανωθούν ειδικές συνεδρίες, με θέματα όπως επαυξημένη πραγματικότητα, παιχνίδια σοβαρού σκοπού, τεχνολογία και αθλητισμός, κ.ά.

Η παρακολούθηση των εργασιών του συνεδρίου είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου και οδηγίες συμμετοχής βρίσκονται στον σύνδεσμο http://imcl-conference.org/current/program.php

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο: http://www.imcl-conference.org/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ