Κώστας Μπίγαλης & Πωλίνα Live στο Principal Club Theater

Κώστας Μπίγαλης & Πωλίνα Live στο Principal Club Theater

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater ο Κώστας Μπίγαλης και η Πωλίνα καταφθάνουν για ένα live party, ένα ταξίδι σε ανέμελες εποχές με ασταμάτητο χορό!

Το λατρεμένο ντουέτο, που πρώτο καθιέρωσε εδώ και μια δεκαετία την απόλυτη ‘80s-‘90s αναβίωση, με αμέτρητα sold out και ιστορικές βραδιές, έρχεται με φόρα για να διαλύσει κάθε φθινοπωρινή μελαγχολία και μας φτιάχνει τη διάθεση με λατρεμένα, α ν ε π α ν ά λ η π τ α, τραγούδια. Η μοναδική αλληλεπίδραση τους με το κοινό, άλλωστε, δεν τους αφήνει να κατέβουν από τη σκηνή!

Ετοιμαστείτε για… «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες», «Μελισσούλα», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Ροζ Μπικίνι», «Ρίνα Κατερίνα», «ΠουςΑπς», «Με την πρώτη ματιά», «Μπιρίμπα», «Η κόρη του περιπτερά», «Ράδιο αγάπη μου», «Γειτόνισσα», «Κυκλοφόρησε» και όχι μόνο. Και να θυμάστε πως αυτή η βραδιά θ’ αργήσει να ξημερώσει!

Info:

Κώστας Μπίγαλης & Πωλίνα Live

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου

Principal Club Theater, 26ηςΟκτωβρίου 15, Περιοχή FIX

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Εισιτήρια προπώληση: 10€

Εισιτήρια στην είσοδο: 12€

 

*Eφαρμόζουμε αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά συναυλίες/θεάματα σε κλειστούς χώρους για την προστασία από τον COVID-19. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο με αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

www.principalclub.com