Παρουσίαση των βιβλίων της Μαρίας Στεφάνου, στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»

Παρουσίαση των βιβλίων της Μαρίας Στεφάνου, στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια»

Ο Οργανισμός Μαλλιάρης-Παιδεία και οι εκδόσεις Stefanou Productions, σας προσκαλούν το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 12.00 μμ, στην παρουσίαση των βιβλίων της συγγραφέως και θεατρικής παραγωγού Μαρίας Στεφάνου, στον Πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ. Γούναρη 39, Καμάρα).

Η θεσσαλονικιά συγγραφέας, δημιουργός μουσικών παραστάσεων και δασκάλα φωνητικής και μουσικού θεάτρου, μετράει ήδη έξι (6) τίτλους βιβλίων, κατάλληλους για όλη την οικογένεια.

Τα βιβλία της Μαρίας Στεφάνου εντάσσονται στην κατηγορία αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης και έχουν αγαπηθεί θερμά από ψυχολόγους, ψυχοθεραπευτές και εκπαιδευτικούς, ορισμένοι από τους οποίους θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους, μιλώντας για αποσπάσματα και τον τρόπο που τους άγγιξαν τα συγκεκριμένα βιβλία.

Ομιλητές θα είναι οι διακεκριμένοι στο χώρο τους:

Άγγελος Ρούσσος – Ηθοποιός

Αριστείδης Πατρινός – Διαιτολόγος και Διατροφολόγος

Αικατερίνη Παπαθανασίου– Ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια του Gestalt Foundation

Όλγα Παίση – Ψυχοπαιδαγωγός

 

Τα βιβλία που θα παρουσιαστούν

Στην εκδήλωση θα γίνει ανάγνωση και σχολιασμός αποσπασμάτων καθώς και ερμηνεία των αντίστοιχων τραγουδιών των βιβλίων της κ. Στεφάνου, που έχουν μελοποιηθεί και παρουσιαστεί ως θεατρικές παραστάσεις.

Πρώτο χρονικά, το πολυαγαπημένο  Ένα Βήμα Τη φορά The Musical, που ξεκίνησε το ταξίδι του το 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με 80 καλλιτέχνες και ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, δίνοντας πάνω από 100 παραστάσεις σε όλη την πορεία του.

Πρόκειται για την ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που ψάχνει να βρει τον εαυτό της και τον δρόμο της, περπατώντας μέσα από τα συναισθήματα της, αναγνωρίζοντας τα ένα ένα.

Όλη η εσωτερική διαδρομή των ανθρώπων, προς την αγάπη και του αποδοχή του ποιοι είμαστε πραγματικά.

Ακολουθούν:

Ο Χάρτινος Κόσμος του νου – Η επιστροφή από το ‘σκέφτομαι’στο νιώθω, μέσα από την ιστορία της Μαρίας, των μαθητών της ζωής και του νου… που μιλάει πάντα και πολύ.

Για να αρχίσει η ζωή – ‘χρειάζεται πρώτα να είσαι εσύ’ λέει το βιβλίο και είναι αφιερωμένο στην αναγνώριση της μοναδικότητας μας. Η ιστορία μιας πορτοκαλιάς που αμφιταλαντεύεται αν θα ανθίσει ως αυτό που είναι ή ως αυτό που της λένε να γίνει.

Το κράτος της ομόνοιας – Η ιστορία της αγάπης και της δύναμης και ποια ψηφίζουμε να μας κυβερνάει;

Το βαμπίρ που λεγόταν Αναστασία –Η ιστορία ενός μικρού βαμπίρ που αποφάσισε να ξαναγίνει άνθρωπος. Το κλέψιμο/χάσιμο της ενέργειας μας και η τάση μας να τρεφόμαστε από τους άλλους, αντί από τον εαυτό μας.

Πώς φτιάχτηκε το χιόνι – Η ιστορία τριών παιδιών που ψάχνουν να βρουν γιατί σταμάτησε να χιονίζει, ανακαλύπτοντας έτσι την ευθύνη της ζωής τους και του κόσμου που ζούνε.

Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας.

 Είσοδος Ελεύθερη με πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και online στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κ. Στεφάνου.

 

Facebook Maria Stefanou και maria Stefanou productions και

Instagram stefanou_maria και stefanou_books